Getuigenissen

Yeliz

Ik ben apotheekassistente in de apotheek in Mortsel. Binnen de Antverpia-groep ben ik in een jong, dynamisch bedrijf terechtgekomen waar ieders inbreng essentieel is. Onder leiding van de familie Van Genechten is niemand een nummer, maar een teamlid. Dankzij die waardering kom ik iedere dag graag werken. Bij Antverpia krijg je ook de kans om met een groot aanbod aan producten te werken. 
Je leert daardoor heel veel verschillende producten kennen en wordt op den duur een expert in het vak.
Ik heb op 1,5 jaar al heel veel geleerd en ik ben heel trots op die kennis.
Qua dagtaken kan ik veel patiënten bedienen aan de toonbank, maar ik doe ook papierwerk, bereidingen, werk verrichten voor het rusthuis, steunverbanden en thuiszorgmateriaal afleveren,… Iedere dag is anders en kan je zelf vrij invullen. Mijn collega’s en ik wisselen de taken graag af en dat houdt de job boeiend en interessant. We werken iedere dag intens samen om de apotheek steeds meer te zien groeien in zijn succesverhaal!


Pieter

Ik ben apotheekassistent van opleiding en heb de eerste vijf jaar van mijn loopbaan in de apotheek gestaan. Daarna was ik toe aan een nieuwe uitdaging.

Ik ben altijd heel handig geweest in computerwerk en aangezien ik nauwgezet dingen kan afwerken, heeft Antverpia mij toen de kans geboden om op de aankoopdienst van ADC te gaan werken.
 Dat vind ik ook zo fijn aan ons bedrijf: ze geven je de kansen om je te ontplooien en je te heroriënteren. Mijn kennis die ik heb opgedaan in de apotheek blijkt nu een meerwaarde te zijn. 
Het sociale contact is zeker niet verdwenen: ik sta dagelijks in verbinding met de apotheken via de telefoon, we hebben een bedrijfskrantje om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes en ik ben steeds present op personeelsfeestjes! Op naar de volgende 10 jaar !!!


Melissa

In september 2015 ben ik bij PharmaMarket gestart als sales en marketing assistent. Ik voelde mij hier meteen opgenomen door de groep/familie! Na slechts drie maanden heb ik al ontdekt dat er een soort van Antverpia-cultuur aanwezig is. Deze bestaat uit een missie om iedereen gelijk te behandelen. Dit is iets wat mij hier enorm opvalt en wat ik ook enorm apprecieer. Tevens wordt er goed naar jouw geluisterd en hiermee rekening gehouden! Naast al het serieuze gedoe en professionaliteit, is er ook tijd om zich te ontspannen met de collega’s. Zo werd er tijdens de kerstperiode een Barverpia georganiseerd op de kerstmarkt te Antwerpen met hilarische foto’s, video’s en verhalen als resultaat. Daarna werden we uitgenodigd voor een overheerlijk kerstdiner waar iedereen nog eens samen kon komen om gezellig bij te praten. Ondertussen mogen we al uitkijken naar het volgende activiteit, namelijk hét personeelsfeest! Hierbij wil ik concluderen dat de Antverpia-cultuur een mix is van professionaliteit, opportuniteiten, ontspanning en zelfontwikkeling. Bij deze wil ik iedereen bedanken, en zoals ze hier zeggen: “Een dikke pluim op jullie hoed”.


Dominique

Werken bij ADC – Antverpia is elke dag een beetje thuiskomen. Dit gevoel krijg je door de familiale sfeer. Je bent hier geen nummer en je mening telt! Hierdoor kan je je helemaal ontplooien en je kwaliteiten ontdekken. Als je werken in een warm nest kan appreciëren, moet je zeker bij ADC of Antverpia komen solliciteren.


Heidi

Na mijn studies Office Management ben ik in 2013 gestart als Management Assistant bij Antverpia. Een vooruitstrevend familiebedrijf is volgens mij een mooie beschrijving van de firma waarin ik terechtgekomen ben en al 3 jaar graag voor werk. Als Management Assistant heb ik een veelzijdige functie die ervoor zorgt dat ik dagelijks in contact sta met alle collega’s in onze verschillende vestigingen. In het bedrijf hangt een positieve werksfeer waar ook ik graag aan meewerk. Zo organiseer ik ons jaarlijks personeelsfeest, zorg ik voor de organisatie van onze vele uitjes met collega’s oftewel ‘Barverpia’s’ en mag ik de artikels schrijven voor ons intern magazine den Tamtam! Ik ben alvast enorm blij dat ik hier gestart ben en deel uitmaak van de Antverpia-groep!