Vertaler Nederlands-Frans (m/v)

Deel jij naast een passie voor taal onze passie voor gezondheid, welzijn en beauty? Heb je zin in een uitdagende job als vertaler, waarbij je echt het verschil kunt maken? Dan ben jij wie wij zoeken!

PharmaMarket is de online apotheek van Apotheek Antverpia, een keten van kwaliteitsvolle apotheken, opgericht in 1959 door apotheker J. Van Genechten. Hij opende zijn eerste apotheek in Hove en in de jaren die volgden, groeide het bedrijf uit tot een onafhankelijke apotheekgroep met tien apotheken, een groothandel en een online apotheek.

Om onze internationale groei te ondersteunen, zoeken we een gedreven vertaler Nederlands-Frans!

Jouw takenpakket:

  • Je vertaalt de productinformatie van een breed gamma aan cosmetica, voedingssupplementen, medicatie, gezondheidsproducten… en plaatst deze informatie op de website
  • Je vertaalt of verbetert ook nieuwsbrieven, socialmediaposts, e.d.
  • Je staat af en toe de collega’s van de klantendienst bij als zij een anderstalige klant moeilijker te woord kunnen staan

Jouw profiel:

  • Je hebt een bachelordiploma toegepaste taalkunde of een masterdiploma vertaler Nederlands-Frans op zak
  • Je hebt een vlotte pen en kunt teksten hertalen tot productinformatie die de klant verleidt
  • Je bent een teamspeler en een joviale collega voor de andere teamleden

Ons aanbod:

Wij bieden jou een gevarieerde en uitdagende functie binnen een hecht en dynamisch team. Je werkt in een voltijdse betrekking met een contract van onbepaalde duur. Onze kantoren zijn gevestigd in Hove (Antwerpen).

Je komt terecht in een familiebedrijf waar kwaliteit, innovatie en klantvriendelijkheid centraal staan en waar ambitie en persoonlijke groei beloond worden! Je krijgt een motiverend loonpakket. Ben je geïnteresseerd? Solliciteren kan via zahrav@antverpia.net. Tot binnenkort!