RainPharma: Smart Nutrition ProjectSpant je favoriete broek net iets te hard? Heeft je huid er al beter uitgezien? Of heb je de laatste tijd te enthousiast (en te ongezond) gegeten en gedronken?

In een strikt dieet heb je geen zin. Je wilt jezelf immers niet alles ontzeggen. Maar je wilt wel even op de rem gaan staan. Het moment om jezelf (en je lichaam) een nieuwe start te gunnen!Het RainPharma Dieet, de verstandige methode voor een gezond gewicht

Gewichtsverlies én -behoud, dat is waar het RainPharma Dieet voor staat. Het dieet is veel meer dan een afslankprogramma; het is een efficiënte totaalaanpak die een gezonde levensstijl centraal plaatst. Door een snelle start te combineren met een doordachte langetermijnvisie brengt RainPharma Dieet de beste versie van jou naar boven.


Start je met het RainPharma Dieet, dan kies je voor een evenwichtig en realistisch programma onder professionele begeleiding. Het maakt niet uit of je nu 3 of 30 kilo wil vermageren. Een voedingsconsulent(e) of diëtist(e) helpt je om je overtollige kilo’s op een doeltreffende en verstandige manier kwijt te spelen en leert je ook hoe je nadien je nieuwe gewicht behoudt.

Een gezonde levensstijl met pure voeding en voldoende lichaamsbeweging vormt de basis en het einddoel van het RainPharma Dieet. Het dieet maakt geen gebruik van nepvoeding of dieetsnoep, maar wil je leren om evenwichtig en gezond te eten.

Maar RainPharma weet ook dat een snelle start motiverend werkt wanneer je aan een dieet begint. Daarom ontwikkelde RainPharma zijn bijzondere, darmvriendelijke shakes en orthomoleculaire voedingssupplementen. Ze zorgen ervoor dat je snel vet verliest en toch alle voedingsstoffen binnenkrijgt die je nodig hebt.

Dat maakt het RainPharma Dieet een uitzonderlijk totaalconcept dat staat voor gezond en verstandig afslanken. Zonder honger te lijden en met respect voor je lichaam. Je verliest niet alleen vet, maar wint tegelijk energie en je zal zien dat je huid straat als nooit tevoren.Het RainPharma Dieet in een notendop

Start je met het RainPharma Dieet, dan kies je voor een afslankprogramma onder professionele begeleiding dat tegelijk een heuse detoxkuur is. Een voedingsconsulent(e) of diëtist(e) doorloopt samen met jou de drie fases van het dieet.

Eerst werk je aan een gezonder gewicht, met motiverende hulpmiddeltjes. Zodra je je streefgewicht bereikt hebt, schakel je zo snel mogelijk over op een pure levensstijl met onbewerkte voeding. Ten slotte leer je om je nieuwe gewicht en hernieuwde vitaliteit vast te houden.


1. De afslankingsperiode

In deze fase verlies je je overtollige kilo’s. Door gezonde voeding te combineren met shakes, zorgt het RainPharma Dieet voor een snelle en motiverende start. Na tien dagen kom je een eerste keer op controle, vervolgens elke zeven tot veertien dagen. De eerste fase eindigt wanneer je je gewenste gewicht bereikt hebt. Dat kan al na één week en ze duurt hoe dan ook nooit langer dan twaalf weken.

2. De verzilveringsperiode

In deze fase ga je geleidelijk aan weer normale, gezonde voeding eten. Tijdens de korte wekelijkse controles leer je voor welke voedingsmiddelen je moet opletten. Zo ontwikkel je in negen weken een normaal, gezond voedingspatroon waarbij je niet bijkomt, maar ook niet meer afvalt.

3. De regel van twee

In deze fase leer je om je nieuwe gewicht te behouden. Elke maand kom je langs voor een gewichtscontrole. Het RainPharma Dieet hanteert een marge van twee kilo vetmassa, die gemeten wordt met speciale weegapparatuur. Blijf je binnen de marge, dan is er niets aan de hand. Ga je erboven, dan word je bijgestuurd. Een korte, iets strengere periode brengt je weer op je gewenste gewicht. Door het nieuwe gewicht een jaar lang zo weinig mogelijk te laten schommelen, past je lichaam zich fysiek aan. Zo wordt het makkelijker om je gewicht te behouden.

Een dieet met shakes?

Shakes hebben een slechte reputatie en een dieet met shakes schrikt daarom heel wat mensen af. Misschien ben jij ook een beetje wantrouwig of vuurt je omgeving allerlei vragen op je af?

Het klopt dat de kwaliteit van proteïneshakes soms te wensen overlaat, dat de samenstelling niet altijd helemaal goed zit en dat shakes vaak op een foute manier gebruikt worden. Maar wanneer shakes van uitzonderlijke en zuivere kwaliteit op een correcte en verantwoorde manier worden ingezet, passen ze perfect in een efficiënt en gezond dieet.

Eiwitten zijn er zoals heel veel voedingsstoffen in verschillende kwaliteiten. RainPharma gebruikt uitsluitend de zuiverste eiwitten. De shakes van RainPharma zijn, dankzij hun zorgvuldige samenstelling, darmvriendelijk. De eiwitten die RainPharma gebruikt, splitsen mooi in aminozuren, zodat er geen onverteerde resten achterblijven in je darmen. Daarnaast bevatten de shakes van RainPharma geen gluten of caseïne, geen polyolen, geen kunstmatige kleurstoffen en geen bewaarmiddelen. RainPharma gebruikt ook nooit ingrediënten die genetisch gemanipuleerd werden.


Het RainPharma Smart Nutrition Project

Het RainPharma Dieet en het Smart Nutrition Project kunnen om verschillende redenen ingezet worden. Het einddoel is hoe dan ook hetzelfde: een betere versie van jezelf.

 • Als detoxmoment tussendoor, om je lichaam te zuiveren en opnieuw meer energie te krijgen
 • Als voorbereiding op je vakantie of een ander belangrijk moment waarop je die paar extra kilootjes liever kwijt bent
 • Als ondersteuning bij afslankende en verstevigende behandelingen, zoals behandelingen tegen cellulitis
 • Als aanvulling tijdens het sporten, met het oog op afslanken

Het Smart Nutrition Project is er ook voor wie het RainPharma Dieet heeft afgerond. Het is een makkelijke en efficiënte manier om de controle te behouden over je nieuwe gewicht: als ondersteuning voor gewichtsbehoud of als kort intermezzo, wanneer je even uit de bocht bent gegaan.

Deze voordelige box (je bespaart maar liefst 15% in vergelijking met de afzonderlijke prijzen) is hét duwtje in de rug dat je nodig hebt. Een duidelijke en efficiënte manier om zonder honger te lijden die overtollige kilootjes kwijt te spelen. Ga zelfstandig aan de slag met het makkelijke programma of laat je begeleiden.

In de doos vind je een aantal handige hulpmiddeltjes om verstandig te detoxen, zonder roofbouw te plegen op je lichaam. Combineer ze met gezonde, evenwichtige voeding en je bent zeker van het beste resultaat.

Breek nu met je oude, slechte voedingsgewoonten. De tips van RainPharma en jouw inzet vormen de sleutel tot een sterker, gezonder lichaam.


In de dozen van het Smart Nutrition Project vind je: • 1 x Daily Boost (60 tabletten)
 • 1 x Mighty Night (60 tabletten)
 • 1 x Dry Energy (60 capsules)
 • 1 x Dynamic Q10 (45 capsules)
 • 1 x RainShake (zelf te kiezen uit 16 smaken)
 • 1 x Shaker Drink More Water
 • 1 x gebruiksaanwijzingBen je geïnteresseerd in de mogelijkheid om je een jaar lang te laten opvolgen door een consulent(e)? Als je de RainPharma Balance Box koopt in een van onze apotheken, dan kun je het RainPharma Dieet volgen met een van onze voedingscoaches die je gedurende het volledige dieet zullen volgen.