Marketing Manager

Marketing Manager

Wil je mee werken in een inspirerend en een sterk groeiend bedrijf? Ben je gebeten door marketing en ben jij een ware ‘people-person’? Yes! Wij zoeken jou!

Onze online apotheek, Pharmamarket, startte in 2013. Dankzij onze groei de laatste jaren kunnen we met trots zeggen dat wij vandaag de nummer drie in België zijn! Als groeiende startup binnen het bedrijvige Antverpia, zijn er zeker nog uitdagingen die we maar al te graag met ons krachtig team aan gaan. Ambitieus, dynamisch en optimistisch zijn kenmerken dat ons dan ook sterk typeren. Als je bij PharmaMarket werkt, werk je voor de online apotheek van morgen!

Voor onze online apotheek PharmaMarket zijn we momenteel op zoek naar een gedreven Marketing Manager. Take the lead!

Je takenpakket:

 • Als Marketing Manager draag jij de verantwoordelijkheid over het grotere geheel van de verschillende marketingactiviteiten voor zowel de webshop als voor de trade marketing.
 • Je stelt de marketingkalender op in samenspraak met het management, de leveranciers en een team van inhouse specialisten (online marketeer, e-mailmarketeer, vertalers, copy, …). Je plant, coördineert en evalueert jullie acties en stuurt bij waar nodig.
 • In je job krijg je de vrijheid om jouw stempel te drukken en te zorgen voor mooie resultaten. Jij bepaalt de strategie, denkt na over de te bereiken doelgroepen en over innovatieve manieren om deze te sensibiliseren en te dynamiseren.
 • Je creëert sterke content voor onze social mediakanalen en volgt de uitwerking van initiatieven en de verspreiding ervan op.
 • De “See Think Do Care” methodologie weet jij vlotjes te implementeren en door te voeren.
 • Je werkt samen met onze leveranciers en zoekt creatieve manieren om met hun campagnes & producten succesvol onze klanten te bereiken. Je denkt hierbij out of the box.
 • Je gaat op zoek naar nieuwe partnerships om PharmaMarket te profileren.

Je profiel:

 • Door het behalen van een bachelor- of masterdiploma, heb je de juiste marketingsnufjes meegekregen en kan je op strategisch niveau redeneren en handelen.
 • Door je ervaring getuig je vandaag over sterke analytische, organisatorische en communicatieve skills, alsook van een goed ontwikkeld commercieel inzicht.
 • Nederlands en Engels zijn een must. Versta en spreek je daarnaast ook Frans, dan communiceert je net iets vlotter met bepaalde leveranciers.
 • Je houdt van een bedrijfscultuur waar ambitie en initiatief beloond worden en waar je autonoom kan functioneren, steeds met een team van 15 experten rondom jou.
 • Je bent een echte people manager die graag zijn oor te luisteren legt bij het team.

Ons aanbod:
Je komt terecht in een familiebedrijf met een mensgerichte cultuur waar medewerkers centraal staan. Bij ons is er veel ruimte voor initiatief en creatief denken. Je krijgt ook alle kansen om jouw talenten ten volle te laten ontplooien. Daarbovenop krijg je een marktconform salaris aangevuld met extralegale voordelen. Ben je geïnteresseerd? Solliciteren kan via jobs@antverpia.net of via Apotheek Antverpia NV t.a.v. Zahra Verhoeven, Boechoutsesteenweg 13, 2540 Hove. Tot binnenkort!