Klusjesman/-vrouw regio Hove

Ben jij een Handige Harry of Henriëtta? Kunnen we jou alles vragen over het onderhoud en de renovatie van onze gebouwen? Kom dan zeker aankloppen bij Antverpia!

Apotheek Antverpia is een keten van kwaliteitsvolle apotheken, opgericht in 1959 door apotheker J. Van Genechten. Hij opende zijn eerste apotheek in Hove en in de jaren die volgenden, groeide het bedrijf uit tot een onafhankelijke apotheekgroep met negen apotheken, een groothandel en een online apotheek.

Voor onze apotheken en bedrijfsgebouwen in de Antwerpse regio zijn we op zoek naar een dynamische allround klusjesman/-vrouw. 


 Je takenpakket:

  • Lampen vervangen, kranen herstellen, deuren repareren, het sanitair onderhouden, … aan jou kunnen we alles vragen zodat onze gebouwen tiptop in orde zijn!
  • Je werkt mee aan de renovatie van de gebouwen: van grotere breekwerken over elektriciteit & sanitair aanleggen tot schilderwerken.
  • Elke dag is anders bij Antverpia! Je verplaatst je elke dag al fluitend naar een andere locatie.


Je profiel:

  • Je hebt een ruime ervaring als aannemer of klusjesman/-vrouw
  • Je kent van alle onderhoudstaken voldoende om deze taken zelfstandig uit te voeren
  • Je beschikt over een rijbewijs B


Ons aanbod:

Wij bieden je een gevarieerde en uitdagende functie binnen een hecht en dynamisch team. Je werkt in een voltijdse betrekking, maar een 4/5e tewerkstelling is ook bespreekbaar. Je komt terecht in een familiebedrijf waar ambitie en persoonlijke groei beloond worden! Je krijgt een marktconform salaris aangevuld met mooie extralegale voordelen. 

Je krijgt de beschikking over een bestelwagen van het bedrijf en alle werkmateriaal dat je nodig hebt om je job goed uit te voeren. Solliciteren kan via jobs@antverpia.net. Tot binnenkort?