Farmaceutisch Technisch Assistent (m/v) – Mechelen

Maak jij als assistent graag het verschil, zoek je afwisseling en bruis je van energie? Dan is Antverpia jouw ideale werkomgeving!

Bij ons kan je je passie voor gezondheid & welzijn helemaal ontplooien, binnen een dynamische en familiale omgeving.

Antverpia is niet zomaar een apotheek. Jozef Van Genechten opende zijn eerste apotheek in 1959.

Inmiddels is de fakkel overgenomen door zijn 4 kinderen, 4 ambitieuze en mensgerichte apothekers. Met respect voor traditie en waarden, en met ieders visie en innoverende accenten, is de groep verder uitgebouwd tot een vooruitstrevende en sterke onderneming. Gedrevenheid, innovatie en zorg voor patiënten & medewerkers zijn belangrijke waarden van dit familiebedrijf.

60 jaar na de oprichting is Apotheek Antverpia uitgegroeid tot een bloeiende groep van 9 kwaliteitsapotheken, een groothandel en de online apotheek PharmaMarket.

Antverpia is bovendien pionier in de Individuele Medicatie Voorbereiding. Als eerste officina apotheek in België startte Antverpia in 2006 met een geautomatiseerd herverpakkingsproces om vaste orale medicatie per patiënt en per tijdstip af te leveren. Deze activiteit is niet meer weg te denken in de belevering van woonzorgcentra. Ondertussen bestaat het team in Mechelen uit 30 medewerkers, waaronder 6 apothekers en belevert het tal van woonzorgcentra.

Kom jij dit dynamische team versterken als farmaceutisch technisch assistent?

Jouw takenpakket:

• Je bereidt de medicatie voor en vult de verplakkingsmachines aan;

• Je ontblistert en labelt de medicatie;

• Je halveert en kwarteert tabletten;

• Je pakt geneesmiddelen uit bij nieuwe leveringen en vult de voorraad aan;

• Je controleert de geproduceerde IMV-zakjes en corrigeert indien nodig;

• Je maakt bereidingen;

• Je zet de medicatie voor de manuele IMV klaar;

Over jou:

Aanbod:

Wij bieden jou een voltijdse betrekking aan in een hecht team van 30 collega’s binnen een familiebedrijf waar kwaliteit, innovatie en klantvriendelijkheid centraal staan en waar ambitie en persoonlijke groei beloond worden!

Je werkt in shiften waarbij je werkt van 8u30-17u, 9u tot 17u30 of van 9u30 tot 18u. De apotheek is vlakbij het station gelegen en is heel makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer of wagen.

Nieuwsgierig hoe het is om bij Antverpia te werken? Solliciteren door een mailtje te sturen naar Zahra Verhoeven via jobs@antverpia.net. Tot binnenkort!