Black Thursday – Ladies Night

Wanneer?

Op 28 november 2019 van 18 tot 22 uur


Waar?

Apotheek Antverpia Mortsel, Statielei 22, 2640 Mortsel


Wat?

  • -20% korting (Niet geldig op geneesmiddelen)
  • Make-upsessie Korres *
  • Huidanalyse *
  • Lichaamsscreening RainPharma *
  • Miniverzorging door schoonheidsspecialiste *
  • Tasting superfoods Biotona
  • Advies op maat
  • Sportvoedingsadvies *
  • Collageenmeting

* Maak snel je afspraak

stuur een mail

Make-upsessie Korres

Korres is een Grieks bedrijf dat milieu- en huidvriendelijke verzorgingsproducten ontwikkelt met 80 tot 99,8% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Op onze Ladies’ Night zal een visagiste van Korres aanwezig zijn die 30 minuten de tijd neemt op jou te maquilleren en die jou ook informatie zal geven over welke kleuren en welke texturen het best passen bij jouw gezicht. Iets voor jou? Maak snel je afspraak!

Huidanalyse

(Duur: 30 minuten)

Wil je graag een huidanalyse? Maak dan een afspraak met een van onze experts. Zij zullen eerst een professionele analyse maken van jouw huid met behulp van een Callegari-toestel en daarna zullen ze je aangepast advies geven. 

Lichaamsscreening RainPharma

(Duur: 30 minuten)

Maak een afspraak bij onze RainPharma-voedingskundige voor een lichaamsscreening op onze speciale Tanita-weegschaal. We meten daarbij de verhouding tussen je vet- en je spiermassa, waarna je een gepersonaliseerde uitleg krijgt over de verschillende opties van het RainPharma-dieet. 

Miniverzorging door onze schoonheidsspecialiste

(Duur: 30 minuten)

Je hebt geen idee welke producten het best passen bij jouw gelaat? Maak dan een afspraak met onze schoonheidsspecialiste. Zij zal jou een miniverzorging geven, speciaal afgestemd op jouw huidtype, en ze zal je ook nog persoonlijk advies geven over de producten. 

Tasting superfoods Biotona

Dat vers fruit en groente heel gezond zijn, wist je natuurlijk al. Maar sommige vruchten en planten zijn nog net iets beter voor je dan andere. Biotona heeft al die “superfoods” speciaal voor jou geselecteerd om jouw gezonde levensstijl te ondersteunen en om snel en eenvoudig die extra gezonde en lekkere boost te geven aan je dagelijkse eetpatroon. Graag meer informatie of een voorproefje? Er zal een Biotona-expert aanwezig zijn met enkele lekkere tastings.

Advies op maat

Je hebt niet per se een uitgebreide huidanalyse nodig, maar je bent nog wel op zoek naar een product dat perfect bij je past? Je kan vrijblijvend advies vragen aan een van onze apothekers. Zij helpen je graag verder.

Sportvoedingsadvies

Je bent een beginnende sporter en je weet nog niet goed hoe je je voeding moet aanpassen aan jouw nieuwe levensstijl? Of heb je al wat meer ervaring, maar heb je toch nog een vraag?

Stel al je vragen aan onze sportvoedingsdeskundige.

Collageenmeting

Belène is een hoogtechnologische verzorgingslijn die je collageen boost voor een gladde, stevige en jonge huid. Bij de Belène-expert kan je doorlopend je collageengehalte laten meten.