Adjunct-apotheker IMV team (m/v) – Mechelen

Maak jij als apotheker graag het verschil, zoek je afwisseling en bruis je van energie? Dan is Antverpia jouw ideale werkomgeving!

Bij ons kan je je passie voor gezondheid & welzijn helemaal ontplooien, binnen een dynamische en familiale omgeving.

Antverpia is niet zomaar een apotheek. Jozef Van Genechten opende zijn eerste apotheek in 1959.

Inmiddels is de fakkel overgenomen door zijn 4 kinderen, 4 ambitieuze en mensgerichte apothekers. Met respect voor traditie en waarden, en met ieders visie en innoverende accenten, is de groep verder uitgebouwd tot een vooruitstrevende en sterke onderneming. Gedrevenheid, innovatie en zorg voor patiënten & medewerkers zijn belangrijke waarden van dit familiebedrijf.

60 jaar na de oprichting is Apotheek Antverpia uitgegroeid tot een bloeiende groep van 9 kwaliteitsapotheken, een groothandel en de online apotheek PharmaMarket.

Antverpia is bovendien pionier in de Individuele Medicatie Voorbereiding. Als eerste officina apotheek in België startte Antverpia in 2006 met een geautomatiseerd herverpakkingsproces om vaste orale medicatie per patiënt en per tijdstip af te leveren. Deze activiteit is niet meer weg te denken in de belevering van woonzorgcentra. Ondertussen bestaat het team in Mechelen uit 25 medewerkers, waaronder 6 apothekers en belevert het tal van woonzorgcentra.

Kom jij dit dynamische team versterken als adjunct-apotheker(es)?

Jouw takenpakket:

 • Je stuurt samen met je directe collega het productieteam aan.
 • Je wordt mede het aanspreekpunt voor de IMV, zowel voor je collega’s als voor de klanten.
 • Je bewaakt de kwaliteit van de output van de apotheek en voert controles uit op de magistrale bereidingen.
 • Na een intensieve opleiding, ken je alles van IMV en TPE (Tarifering Per Eenheid)-processen en ben je in staat om de processen te analyseren en te verbeteren.
 • Je stelt protocollen en procedures op voor de productieprocessen en magistrale bereidingen voor IMV.
 • Je coördineert mede de wekelijkse bestellingen bij groothandels en labo’s.

Over jou:

 • Je hebt een masterdiploma in de farmaceutische wetenschappen.
 • Je bent leergierig en erg geïnteresseerd in processen en hun optimalisatie.
 • Je bent communicatief en vlot.
 • De klant komt voor jou altijd op de eerste plaats.
 • Je hebt een goede kennis van het Nederlands, zowel geschreven als gesproken.
 • Je bent een echte teamspeler.
 • Schoolverlaters zijn welkom.

Aanbod:

Wij bieden jou een voltijdse betrekking aan in een hecht team van 25 collega’s binnen een familiebedrijf waar kwaliteit, innovatie en klantvriendelijkheid centraal staan en waar ambitie en persoonlijke groei beloond worden!

Je krijgt een marktconform salaris aangevuld met mooie extralegale voordelen. Na een eerste grondige opleiding in de specifieke IMV-processen en software, krijg je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen door middel van cursussen en opleidingen. Met het oog op de toekomst, zijn er ook doorgroeimogelijkheden binnen de groep.

Je werkt in shiften waarbij je werkt van 8u30 tot 17u of van 9u30 tot 18u. De apotheek is vlakbij het station gelegen en is heel makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer of wagen.

Nieuwsgierig hoe het is om bij Antverpia te werken? Solliciteren kan via www.antverpia.net of door een mailtje te sturen naar zahrav@antverpia.net. Tot binnenkort!